Mai mulți mistreți au provocat un incendiu într-un lan de grâu

Mistreții fac ravagii într-o comună din Bihor, în ciuda gardurilor electrificate. Animalele sălbatice au rupt un cablu electric și au provocat un incendiu într-un lan de grâu. Focul era cât pe ce să se extindă și la o pădure, dacă localnicii nu ar fi intervenit.

Incendiul a izbucnit duminică seara în această cultură de grâu. Mistreții care au pătruns în această cultură au rupt un fir de curent al unui gard electrificat legat la o baterie de mașină și au pornit focul care a pârjolit totul pe o suprafață de 6.000 mp”, informează Digi24.

Focul a fost stins chiar de proprietar, care a intervenit cu un tractor cu plug. A tras câteva brazde în jurul focului pentru a opri propagarea incendiului.

Paguba este de aproximativ 5.000 de lei, după estimarea proprietarilor, însă este minoră față de ceea ce s-ar fi putut întâmpla dacă focul ar fi ajuns la pădurea din apropiere.

Localnicii cer intervenția autorităților pentru a limita numărul de mistreți în zonă, care creează neplăceri și astfel de pagube agricultorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...