Mai mulți oameni au fost luați ostatici într-un magazin Apple din Amsterdam. S-a cerut o răscumpărare uriașă

Mai multe persoane au fost sechestrate peste cinci ore într-un magazin Apple din centrul orașului Amsterdam. Poliția olandeză a dat primele detalii despre acest caz.

Un bărbat a luat ostatice mai multe persoane în centrul Amsterdamului, într-un magazin Apple.

„De la începutul luării de ostatici în Apple Store-ul din Leidseplein, mai multe persoane au reușit să părăsească magazinul”, a anunțat poliția olandeză pe Twitter. Oamenii legii nu au oferit mai multe informații despre situație pentru moment.

După cinci ore, polițistii au reușit pe suspect. Este vorba de un bărbat de 27 de ani.

Suspectul luării de ostatici din Amsterdam a cerut răscumpărare  în criptomonede

Suspectul, în vârstă de 27 de ani, a contactat el însuși poliția în timpul luării de ostatici și a cerut o răscumpărare de 200 de milioane de euro în criptomonede și o ieșire în siguranță din clădire.

Tânărul de 27 de ani a cerut răscumpărare pentru persoanele ținute ostatice, în criptomonede, informează dw.com.

Situația nu s-a încheiat decât după aproximativ cinci ore, când un ostatic a reusșit sp fugă din clădire, iar atacatorul a luat-o la fugă după el. Suspectul a fost lovit de o mașină care circula în zonă, apoi reținut de poliția olandeză.

Magazinul Apple unde a avut loc incidentul este situat pe strada Leidseplein, într-o piață din partea de sud a centrului Amsterdamului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...