Maia Morgenstern, amenințată cu moartea de un necunoscut

Actrița Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea și jignită de sărbătoarea Pesah. Textul scrisorii de amenințare a fost trimis pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc de Stat. Mesajul este semnat „din partea partidului AUR”. Liderul formațiunii, George Simion, spune că este „o intoxicare incalificabilă ce trebuie pedepsită”.

„Iată ce primesc de sărbătoare de Pesach. Cu ocazia Zilei Teatrului”, este mesajul scurt postat pe Facebook de actrița Maia Morgenstern. Ea a publicat textul unei scrisori care conține amenințări cu moartea și jigniri greu de reprodus, trimisă pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc de Stat, de pe adresa Andrei Illarie. Scrisoarea este semnată „din partea partidului AUR”.

Autorii mesajului amenință să incendieze Teatrul Evreiesc de Stat, cu toţi actorii de acolo.

George Simion, liderul AUR a afirmat, pentru Libertatea, că partidul pe care îl conduce nu are ca membru nicio persoană cu numele Andrei Illarie, iar amenințările reprezintă un „atac degradant, antisemit și suburbuan”

„Suntem consternați în fața acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenței că acest incident trist, survenit în chip programatic cu ocazia Paștelui evreiesc, este o intoxicare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod. Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze și să pedepsească făptașul cu celeritate”, a spus George Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...