Maia Morgenstern hărțuită. Dezvăluiri șocante

Publicat: 14 oct. 2022, 16:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Maia Morgenstern hărțuită. Dezvăluiri șocante

Maia Morgenstern hărțuită? Se pare că da. Dezvăluiri șocante au fost făcute de actriță, pe rețeaua socială. Actrița a mărturisit că a întâmpinat câteva probleme, pe care încearcă să le înlăture cu simțul umorului.

„Eh, mi-a trecut. Dar ce spaimă am tras! Ieri, am trecut printr-o spaimă cumplită. M-au trecut sudori reci. Și tremurături. M-am privit în oglindă cu groază: încerc să-mi păstrez luciditatea, simțul realității. Zic, îmi zic: măcar cu mine însămi să fiu sinceră, oricât de dureros ar fi. Eh, vorba vine, oricât ar fi de dureros! Fug de durere, încerc s-o evit, s-o alin, sau poate s-o ignor. Să n-o mai lungesc, nu prea merge. În fine”, începe actrița relatarea, destul de liniștitoare aparent.

Zic, încerc să-mi păstrez luciditatea, simțul realității. Și asta se traduce, în cazul meu cel puțin, cu verificarea permanentă a umorului. Îmi măsor frecvent simțul umorului, cum îmi controlez și celelalte simțuri: văz, auz, miros…care mai sunt. E foarte important pentru mine, mai c-aș zice că-i mai important decât simțul de orientare. Simțul umorului: să știi să râzi la o glumă. Aaaa, dar stai! Ca să râzi, mai întâi e nevoie s-o înțelegi! Și iarăși, în fine! Grea treabă, dar foarte sănătoasă. Râsul! Iar autoironie?! Păi, asta-i colacul meu de salvare! Împământenirea mea! Scut de protecție! Mască?! Cu vizor, desigur”, a scris Maia Morgenstern pe pagina personala de Facebook.

Maia Morgenstern hărțuită. Dezvăluiri șocante

În fapt, relatarea aparent liniștitoare dezvăluie altceva. Maia Morgenstern a mărturisit, pe pagina personală de Facebook că s-ar confrunta cu o mică depresie. Însă, aceasta, a făcut apropo mai mult la o persoana, care s-ar fi comportat nu tocmai pe placul actriței.

Bine, și așa e bine. Dar ieri a fost o zi…așa. Grea. Rea. Tristă. Jale. De ce? De ne ce, așa a fost. Detalii, altă dată. Nu, nu vreau să intoxic pe nimeni cu mirosul usturător greu, greu acru al stării mele proaste. Se întâmplă, nimeni nu-i dator să-mi suporte mie hachițele. Jalea. Poate o ușoară depresie?!? Cine știe?! Să nu aruncăm cu vorbe mari. Și grele. Dar, când îți comunic de la început (așa simplu și sincer), când îți spun direct: draga mea, nu sunt ok, nu mi-e tocmai bine, iar tu mă bombardezi cu înțepături, apoi continui cu „glumițe ” simpatice, doar, doar o râde lumea…”.

Maia Morgenstern hărțuită. Dezvăluiri șocante

Actrița continuă: „Vezi tu dragă, problema nu e că mă harțuiești pur și simplu! Nu, nu-i problema că-mi dau lacrimile de neputință și de durere. Nu-i supărare că mă simt atacată… Nu, nu! Necazul e că mă faci să mă îndoiesc de propria capacitate de judecată. Da, mă simt ca și cum mi-am pierdut simțul umorului, capacitatea de a râde. Mă simt fără rost, știi?O babă acră, un zgârci fără…umor. Erau doar glumeeee!”,

Actrița a sustinut că și ea este precum toți ceilalți, așadar și ea are dreptul de a se supăra sau de a sta retrasă.