Maia Morgenstern hărțuită. Dezvăluiri șocante

Maia Morgenstern hărțuită? Se pare că da. Dezvăluiri șocante au fost făcute de actriță, pe rețeaua socială. Actrița a mărturisit că a întâmpinat câteva probleme, pe care încearcă să le înlăture cu simțul umorului.

„Eh, mi-a trecut. Dar ce spaimă am tras! Ieri, am trecut printr-o spaimă cumplită. M-au trecut sudori reci. Și tremurături. M-am privit în oglindă cu groază: încerc să-mi păstrez luciditatea, simțul realității. Zic, îmi zic: măcar cu mine însămi să fiu sinceră, oricât de dureros ar fi. Eh, vorba vine, oricât ar fi de dureros! Fug de durere, încerc s-o evit, s-o alin, sau poate s-o ignor. Să n-o mai lungesc, nu prea merge. În fine”, începe actrița relatarea, destul de liniștitoare aparent.

Zic, încerc să-mi păstrez luciditatea, simțul realității. Și asta se traduce, în cazul meu cel puțin, cu verificarea permanentă a umorului. Îmi măsor frecvent simțul umorului, cum îmi controlez și celelalte simțuri: văz, auz, miros…care mai sunt. E foarte important pentru mine, mai c-aș zice că-i mai important decât simțul de orientare. Simțul umorului: să știi să râzi la o glumă. Aaaa, dar stai! Ca să râzi, mai întâi e nevoie s-o înțelegi! Și iarăși, în fine! Grea treabă, dar foarte sănătoasă. Râsul! Iar autoironie?! Păi, asta-i colacul meu de salvare! Împământenirea mea! Scut de protecție! Mască?! Cu vizor, desigur”, a scris Maia Morgenstern pe pagina personala de Facebook.

Maia Morgenstern hărțuită. Dezvăluiri șocante

În fapt, relatarea aparent liniștitoare dezvăluie altceva. Maia Morgenstern a mărturisit, pe pagina personală de Facebook că s-ar confrunta cu o mică depresie. Însă, aceasta, a făcut apropo mai mult la o persoana, care s-ar fi comportat nu tocmai pe placul actriței.

Bine, și așa e bine. Dar ieri a fost o zi…așa. Grea. Rea. Tristă. Jale. De ce? De ne ce, așa a fost. Detalii, altă dată. Nu, nu vreau să intoxic pe nimeni cu mirosul usturător greu, greu acru al stării mele proaste. Se întâmplă, nimeni nu-i dator să-mi suporte mie hachițele. Jalea. Poate o ușoară depresie?!? Cine știe?! Să nu aruncăm cu vorbe mari. Și grele. Dar, când îți comunic de la început (așa simplu și sincer), când îți spun direct: draga mea, nu sunt ok, nu mi-e tocmai bine, iar tu mă bombardezi cu înțepături, apoi continui cu „glumițe ” simpatice, doar, doar o râde lumea…”.

Maia Morgenstern hărțuită. Dezvăluiri șocante

Actrița continuă: „Vezi tu dragă, problema nu e că mă harțuiești pur și simplu! Nu, nu-i problema că-mi dau lacrimile de neputință și de durere. Nu-i supărare că mă simt atacată… Nu, nu! Necazul e că mă faci să mă îndoiesc de propria capacitate de judecată. Da, mă simt ca și cum mi-am pierdut simțul umorului, capacitatea de a râde. Mă simt fără rost, știi?O babă acră, un zgârci fără…umor. Erau doar glumeeee!”,

Actrița a sustinut că și ea este precum toți ceilalți, așadar și ea are dreptul de a se supăra sau de a sta retrasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...