Maia Sandu în vizită la Bălți

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a efectuat pe 16 august o vizită oficială în municipiul Bălți. De altfel, prima sa vizită în calitate de președinte al Moldovei. Sandu are pe ordinea de zi întâlniri cu oamenii de afaceri, cu agenții economici, dar și cu primarul municipiului Bălți.

Cu edilul Nicolai Grigorișin s-a văzut prima dată. Întâlnirea a părut una de taină, căci s-a desfășurat fără prezența presei. La finalul întâlnirii, cei doi au făcut declarații.

Maia Sandu a arătat ce a făcut obiectul discuției: „Am discutat despre situația financiară, despre necesitățile suplimentare de finanțare pentru proiecte de infrastructură. Domnul primar bineînțeles are planuri pentru localitate, dar, ca de obicei, banii nu sunt suficienți și am discutat despre anumite promisiuni pe care le-a făcut Guvernul mai devreme, despre alte probleme pe care Guvernul încă nu a făcut promisiuni. Subiecte care țin de actualitate.”

La rândul său, Nicolai Grigorișin, primarul municipiului Bălți le-a spus ziariștilor: „Noi am vorbit despre reparația pe strada Kiev, despre statutul orașului Bălți, despre construcția străzii Dovator, unde este canalul de canotaj, dar și despre revederea financiară de către Ministerul Finanțelor, care nu ne ajunge în sumă de 30 de milioane de lei.”

De la primărie, Maia Sandu s-a dus la întreprinderea de stat CET-Nord, ca să vadă în ce măsură instituția este pregătită pentru iarnă. Vizita este considerată una fructuoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...