Maia Sandu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Ce mesaj a transmis președintele Republicii Moldova

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat vineri cu serul produs împotriva coronavirusului dezvoltat de compania anglo-suedeză AstraZeneca.

După imunizare, Maia Sandu s-a arătat optimistă în legătură cu programul de vaccinare al populației țării și a apreciat ajutorul primit din partea României în acest sens. Țara noastră a donat către Republica Moldova sute de mii de doze de vaccin. De asemenea, Maia Sandu i-a îndemnat pe moldoveni să se vaccineze.

Potrivit celor mai recente date centralizate de Universitatea Oxford, în Republica Moldova au fost administrate, până acum, puțin peste 160.000 de doze de vaccin. Toate au fost ser AstraZeneca și au fost livrate de România in mai multe tranșe. Zilele trecute, România a trimis încă 100.000 de doze gratuite către Republica Moldova, după ce săptămânile trecute au mai fost expediate alte 200.000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...