Majestatea Sa Margareta a primit titlul de „cea mai importantă personalitate feminină din România”!

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a primit, miercuri, titlul de „cea mai importantă personalitate feminină din România”, la cea de-a 11-a ediţie a Galei Forbes Woman.

Titlul a fost acordat în afara concursului, informează Casa Regală, într-o postare pe Facebook.

Cu această ocazie, Majestatea Sa Margareta a transmis un mesaj participanţilor la gală.

Organizată de revista Forbes România, Gala Forbes Woman încurajează personalităţile feminine cele mai valoroase din diverse domenii, pentru a servi drept model în întreaga societate românească. Gala le sărbătoreşte şi premiază pe cele mai puternice şi mai influente femei din România, fie că ele activează în business, politică, filantropie, relaţii publice, educaţie sau sport.

Pe primul loc în Topul 50 cele mai influente femei din România

Majestatea Sa Margareta a fost distinsă cu titlul de „cea mai influentă femeie din România” de către Forbes România în anii 2016, 2017, 2018 şi 2019. În anul 2014, Custodele Coroanei s-a situat pe primul loc în Topul celor 50 cele mai influente femei din România, iar în anii 2020 şi 2021, Majestatea Sa a fost distinsă, în afara concursului, cu titlul de „cea mai importantă personalitate feminină din România”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...