Mall Băneasa trece sub controlul Ungariei. EXCLUSIV

Unul dintre cele mai mari centre comerciale din București – Băneasa Shopping City, va fi preluat în scurt timp de către o firmă din Ungaria.

Tranzacție de 400.000.000 de euro

Centrul comercial din nordul Bucureștiului, Băneasa Shopping City, deținut de omul de afaceri Puiu Popoviciu va fi vândut în foarte scurt timp. Potrivit informațiilor noastre, Puiu Popoviciu a finalizat negocierile pentru vânzarea Mall Băneasa cu o firmă din Ungaria garantată și susținută de serviciile secrete maghiare.

Suma pentru omul de afaceri Puiu Popoviciu va ceda centrul comercial din nordul Capitalei este de 400.000.000 de euro iar tranzacția urmează să fie parafată până la sfârșitul acestui an.

Afacerea Băneasa scanată de DNA

Băneasa Shopping City a fost deschis la data de 18 aprilie 2008 și are o suprafață totală închiriabilă de 85.000 metri pătrați pentru cele 280 de magazine. Omul de afaceri Puiu Popoviciu a susținut că a investit în dezvoltarea acestui mall circa 180.000.000 de euro.

Terenul pe care a fost construit mall-ull aparține statului român, prin Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, fiind achiziționat, potrivit DNA, printr-un mod ilicit de Gabriel Aurel ”Puiu” Popoviciu.

Aceasta afacere i-a adus afaceristului o condamnare destul de mare pentru o pagubă adusă statului de 300 de milioane de euro prin afacerea „Băneasa”.

PUTEREA a semnalat recent că o firmă din Ungaria vrea să construiască un port la Sulina și mai nou la Orșova.

12 COMENTARII

  1. Uite de ce nu intram in Schengen! de corecti ce suntem! Ar face bine domnul Tolo marele investigator de servici, sa ne lumineze! Cum se vinde ceva ce este sub sechestru, iar daca nu este, de ce nu este? Paguba de 300mil Euro catre stat a fost platita? daca da, cu ce chitanta! hai Sherlock!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...