Mama e de vină? Fotomodelul Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik s-au despărțit (VIDEO)

După șapte ani de relație și un an de când sunt părinți, Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit, vestea fiind confirmată în mod oficial.

Motivul despărțirii? O altercație pe care Zayn ar fi avut-o cu mama iubitei sale. Mai exact, aceasta l-a acuzat pe artist că ar fi agresat-o fizic în timpul unei altercații, cu toate că Zayn neagă vehement totul. „Neg ferm că am lovit-o pe Yolanda Hadid. Pentru binele fiicei mele, refuz să ofer alte detalii”, a spus Zayn. Artistul a mai precizat că speră că Yolanda Hadid să „revină asupra acuzațiilor false și să facă un pas către vindecarea acestor probleme familiale în privat”.

De asemenea, Zayn Malik a mai scris pe Twitter: „Așa cum bine știți cu toții, sunt o persoană privată și vreau foarte mult să creez un mediu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scenă publică pentru că oamenii să-și dea cu părerea. Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele care a intrat în casă noastră când ea nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă. 

A fost și încă trebuie să fie o chestiune privată, dar se pare că, pentru moment, s-a produs o dezbinare și, în ciuda eforturilor mele de a restaura un mediu familial pașnic care să-mi permită să-mi cresc fiica așa cum merită, aceste informații s-au «scurs» în presă”, a încheiat artistul.

Deși în presa mondenă cei doi sunt „abonați” la capitolul dragoste cu năbădăi, trecând de-a lungul timpului prin repetate împăcări și despărțiri, se pare că de această dată nu ar mai fi loc de împăcare, ci doar de a menține o relație ok de dragul fiicei lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...