Mama gemenilor morți din Ploiești, apariție șocantă pe internet la două zile de la înmormântarea copiilor VIDEO

Publicat: 17 aug. 2021, 14:15, de Laura Macovei, în ACTUALITATE , ? cititori
Mama gemenilor morți din Ploiești, apariție șocantă pe internet la două zile de la înmormântarea copiilor VIDEO

După moartea tragică a celor doi gemeni din Ploiești, mama acestora a postat câteva filmulețe pe TikTok în care reacționează la comentariile oamenilor.

La doar două zile după ziua care ar fi trebuit să fie cea mai neagră din viață, mama gemenilor a revinenit la vechile obiceiuri.

Din cauza unei crize nervoase, Andreea a fost internată la Spitalul de Psihiatrie pentru un tratament adecvat. La câteva zile distanță, aceasta a fost externată pentru a putea participa la înmormântarea celor doi copilași.

După ce i-a fost blocat contul pe TikTok, Andreea a postat mai multe videoclipuri cu gemenii, scriind în dreptul imaginilor o descriere prin care le transmite oamenilor suferința provocată de pierderea copiilor.

Îmi este dor de voi copiii mei, vina mea a fost ca nu am fost atenta la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam”, a scris aceasta pe TikTok.

La descrierea unui alt filmuleț în care femeia ascultă o manea despre iubire și dansează, aceasta le-a cerut oamenilor să nu o judece fără să știe adevărul: „Stați în banca voastră, nu mai criticați că eu știu mai bine ce este. Nu mi-am omorat eu copiii, sunt copiii mei si îi iubesc și sufăr enorm după ei”.

Citește și: