Manele party de Haloween în Sala de Marmură de la Casa Presei!

„Spiritele celor ce nu ascultă manele ne vor bântui în întunericul nopții de Maneloween!”, așa scriu organizatorii unei mari petreceri de Halloween, preconizată a se desfășura într-un loc emblematic al Bucureștiului: Sala de Marmură de la Casa Presei – fosta Casă a Scânteii! 

Umbre în tenebroasa Sală de Marmură se vor ivi vineri, 28 Octombrie. Împreună facem magie!”, mai scriu aceștia. Plus: „Un 𝗽𝗹𝗮𝘆𝗹𝗶𝘀𝘁 𝗺𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹 v-am pregătit!”. Important: „Dress code-ul este obligatoriu în partea superioară a corpului”!

Ce se cântă de fapt la manele party

​​Organizatorii sunt Manelogia (manelogia.com) care, după cum se descriu chiar ei „suntem un brand de petreceri ce a luat naștere în București, într-un moment în care viața de noapte era monotonă. De-a lungul anilor, genul muzical al manelelor a polarizat constant societatea, căpătând în ultimul timp tot mai multă amploare, odată cu momentul emblematic al faimosului Dj Salvatore Ganacci pe scena festivalului Neversea, din 2019. Trendul YouTube-lui românesc, dar și deschiderea noilor generații către acest gen muzical aduc organizatorilor de evenimente, provocări noi în materie de muzică. Genul de muzică este adaptat distracției, animate de cei mai buni DJ locali pe ritmul celor mai dorite piese de către public”.

Cât te costă dacă vrei la Maneloween 

Ei mai adaugă și cum se desfășoară totul de obicei: „Programul muzical începe întotdeauna cu muzică comercială, este urmat de electromanele, maneletech, manele vechi, iar ultima parte a programului o dedicăm manelelor din trending-ul YouTube-ului românesc”

Revenind la ce se va întâmpla în Sala de Marmură de la Casa Presei, o masă standard costă 1500 lei, masa VIP 2000 lei, cu consumație minimă. „Se poate achita cash sau card, iar consumația la bar se realizează prin sisitemul de carduri 𝗧𝗢𝗣 𝗨𝗣”, potrivit sursei –  există și postare pe Facebook în acest sens.

Banii restanți pe card se pot recupera pană la data de 29.10.2022, ora 6:00 AM”, mai spun organizatorii”.

Ce e Sala de Marmură de la Casa Presei

Intrarea se face doar pe bază de bilet, în limita locurilor disponibile, iar biletele pot fi achiziționate online (www.livetickets.ro) în trei etape: Early-bird tickets: 70 lei, Second wave tickets: 80 lei, Last tickets: 90 lei, la intrare, în seara evenimentului: 100 lei. „NOU! Bilet 𝗣𝗥𝗜𝗢𝗥𝗜𝗧𝗬 𝗣𝗔𝗦𝗦: 150 lei. Persoanele care au bilet PRIORITY PASS au prioritate către filtrul de acces si se pot servi de la barul 𝗣𝗥𝗜𝗢𝗥𝗜𝗧𝗬 𝗗𝗥𝗜𝗡𝗞, unde vor fi servite doar persoanele care au brățară PRIORITY PASS”, ni se mai spune.

Pentru cei care nu știu ce e cu Sala de Marmură (sau Salonul de Marmură) de la Casa Presei (fosta Casa Scânteii) din București, aflați că această Casă a Presei are nenumarate camere și sali. Toate scarile interioare sunt din marmură, iar corpul central al Casei Presei are la parter Sala de Marmură – un spațiu grandios, cu o suprafata de 900m2. Această sală este acum destinată desfășurării diverselor evenimente: de la nunți, la Maneloween, iată!

Ca un fapt inedit, până nu demult în această sală au fost depuse, pentru un ultim omagiu corpurile neînsuflețite ale unora dintre personalitățile României…

Mai multe articole...

Cele mai citite articole