Maraton de vaccinare cu muzică de club și jocuri de lumini, la Alba Iulia

Un inedit maraton de vaccinare anti-COVID-19, denumit Clubul vaccinaţilor, va fi organizat în weekend la Alba Iulia. Sunt aşteptaţi în mod special tinerii, atmosfera urmând să fie asigurată de MC Kotto, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba.

“Credem că a venit momentul să organizăm un nou eveniment, un maraton inedit care se adresează în primul rând tinerilor, dar nu numai. Vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 20.00 – 03.00, la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domşa, ne propunem să alungăm monotonia timpului de aşteptare de după vaccinare prin crearea unei atmosfere de distracţie. Astfel, MC Kotto va întreţine atmosfera cu muzică de club şi jocuri de lumini”, a transmis DSP Alba.

Vaccinurile folosite vor fi Pfizer şi Johnson. Partener al evenimentului este Crucea Roşie – filiala Alba.

“Facem precizarea că orice cetăţean poate să se deplaseze la centrul de vaccinare întrucât legislaţia în vigoare permite deplasarea în scopul vaccinării”, precizează sursa citată.

Potrivit DSP, judeţul Alba se află pe locul 7 în ţară din punct de vedere al vaccinării anti-COVID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...