Maratonul Vaccinării din Ploieşti: 4.200 de persoane, imunizate de vineri până duminică seară

Un număr de 4.200 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în cadrul Maratonului Vaccinării desfășurat weekendul acesta în Ploiești. Organizat sub motto-ul ”Start către o viaţă normală”, acesta s-a derulat non-stop de vineri, ora 14:00, până duminică, la ora 20:00.

Peste 100 de persoane s-au implicat pentru buna desfășurare a evenimentului, de la medici și asistenți, la studenți, voluntari, polițiști și jandarmi.

„A fost un efort extraordinar pentru desfăşurarea în condiţii excelente a acestui maraton. Le mulţumesc tuturor pentru implicarea şi profesionalismul de care au dat dovadă. Având în vedere numărul mare de persoane care au participat la Maratonul Vaccinării, există posibilitatea să mai organizăm o astfel de campanie la Ploieşti”, a declarat primarul Andrei Volosevici, potrivit Agerpres.

Pe stadionul ”Ilie Oană” au funcţionat șase fluxuri de vaccinare ziua şi două fluxuri noaptea. Cei care au venit au primit vaccinul dezvoltat de Pfizer – BioNTech.

Cele mai recente date oficiale arată că până acum s-au vaccinat anti-COVID 3.928.681 de români, din care 2.811.399 au schema de imunizare completă. 15.298 de reacții adverse au fost raportate în total de la debutul campaniei de imunizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...