Marcel Ciolacu, acuzații dure la adresa lui Klaus Iohannis: Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte

Președintele Partidului Social Demcorat (PSD), Marcel Ciolacu, a lansat mai multe acuzații la adresa lui Klaus Iohannis după ce șeful statului a susținut o declarație de presă cu câteva zile de alegerile locale.

Marcel Ciolacu în acuză pe Klaus Iohannis că a schimbat „haina de președinte” cu „uniforma electorală de agent-șef” al Partidului Național Liberal.

„Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL”, a scris Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Liderul PSD l-a mai acuzat pe șeful statului că „își clădește regimul” pe o continuă contradicție între vorbe și fapte.

“Când ai mințit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgență, dacă va crește numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat și înainte de prezidențiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor și a văzut tot poporul cum, alături de Orban și gașca lui, i-ați mințit in față pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneți, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educației transmite o circulară inspectoratelor școlare, decretând urgența trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătății vorbește degajat despre posibilitatea unui nou “lockdown” sau când revine și spune că nu îl ia în calcul?Poporul român are o vorbă: “Minciuna stă cu Rege la masă“! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!”, a conchis liderul PSD.

1 COMENTARIU

  1. Ușile minții: fiți atenți la ceea ce dați acces ! Aceasta este o postare despre modul în care tărâmul spiritual este afectat de mințile și interesele noastre, precum și de acțiunile noastre fizice.
    Acest lucru ajută să explice atât celor necredincioși de ce au emoțiile și problemele din viața lor.
    Pe măsură ce capul prost a lui Ciolacu merge, inima urmează și inima duce la acțiuni. Dacă ființele rele pot avea acces la aceasta, este o ușă deschisă pentru ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...