Marcel Ciolacu: Alianța PSD-PNL trebuie să funcționeze cel puțin până în 2024

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat într-o emisiune TV luni seară că alianța dintre PSD și PNL pentru guvernare ar trebui să dureze cel puțin până în 2024 și că premierii nu mai trebuie schimbați de câteva ori pe an.

Noi am luat decizia de a avea negocieri cu PNL, UDMR și minorități, asta nu înseamnă că în mod automat PSD intră la guvernare. Sunt mândru de stabilitatea PSD, de modul cum au decurs discuțiile în interiorul partidului. Este pentru prima dată când nu am fost sunat de președintele unei organizații pentru o funcție”, a spus Marcel Ciolacu. Șeful PSD a vorbit și despre modul în care ar trebui să fie împărțite ministerele într-un eventual guvern PNL-PSD-UDMR și a explicat că liberalii și social democrații trebuie să-și împartă ministerele Justiției și Finanțelor, pentru că sunt ministere avizatoare și altfel s-ar crea un dezechilibru.

S-a discutat despre domnul Rafila, este cel mai îndreptățit să preia acum ministerul Sănătății, altfel valul 5 ne va pregăti nepregătiți”, a afirmat Marcel Ciolacu. El i-a menționat de asemenea pe foștii premieri Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, pe fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea și pe fostul ministru Vasile Dâncu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...