Marcel Ciolacu: Am vorbit dimineață cu prim-ministrul despre problemele urgente pe care le are România

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că a vorbit luni dimineaţă cu premierul Nicolae Ciucă “despre problemele urgente pe care le are România”.

“Astăzi, de dimineaţă, am stat de vorbă cu domnul prim-ministru, dar e un lucru normal. Vorbim în fiecare zi”, a declarat Ciolacu la sediul central al PSD.

Întrebat care a fost concluzia discuţiilor, el a spus: “Problemele urgente pe care le are România”, inclusiv faptul că trebuie plafonat prețul la combustibili.

Ciolacu afirmă că solicitările PSD legate de modificarea Codului fiscal, mai exact de eliminarea unor excepţii peste 6 luni, pot fi abordate în coaliţie, dar nu vrea ca discuţia să se mute ‘pe anumiţi miniştri’.

“Eu nu vreau să mut discuţia pe anumiţi miniştri. Fiecare dintre noi suntem trecători pe aceste funcţii, unii mai mult, alţii mai puţin, în funcţie de performanţa fiecăruia. Nu vreau să mutăm această discuţie la ceva punctual. (…) Sunt ferm convins că continuăm această coaliţie şi vom construi. (…) Poate şi eu am greşit că nu am explicat foarte clar ce cred eu că este bine pentru societatea românească. (…) Nu am dat ultimatum, nu am dat linii roşii, am explicat principiile cu care noi şi colegii din PSD ne aşezăm la masă. Nu intrăm în zona de speculaţii. Din acest moment ne aşezăm şi discutăm. În fiecare zi. Avem foarte multe întâlniri şi discuţii. (…) Noi vorbim de anumite modificări în Codul fiscal, mai exact să scoţi anumite excepţii din Codul fiscal de la 1 ianuarie anul viitor. Care este problema? Unde este urgenţa? Noi vorbim de ceva peste 6 luni. Care este problema? Important este ca decizia să fie cea bună şi corectă”, a explicat liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole