Marcel Ciolacu, după protestele din Olanda: „Dacă acest guvern nu va fi eficient, vom ajunge la așa ceva…”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a avut o reacție după protestele din Olanda. Politicianul a comentat scena în care un protestatar nemulțumit de restricțiile impuse de guvern a fost sfâșiat de un câine de vânătoare, la comanda unui polițist.

Liderul PSD crede că și în România s-ar ajunge într-un astfel de punct, dacă guvernul PSD+ PNL+ UDMR nu va fi „eficient”. „Doamne ferește să se întâmple așa ceva în România! Dacă acest guvern nu va fi eficient, vom ajunge la așa ceva. Dacă continuăm cu certificat verde la MAPN, ajungem la așa ceva. Cel de la MAPN pleacă cu certificatul verde la război, se dă inamicul la o parte? Categoric, lumea poate să iasă în stradă din cauza factorului economic”, a declarat Marcel Ciolacu, pentru RTV.

Zeci de mii de oameni au ieșit în Olanda și în alte țări europene, în ultimele luni, pentru a manifesta împotriva restricțiilor impuse în contextul COVID.

1 COMENTARIU

 1. Marcel Ciolacu, după protestele din Olanda devine gaura neagra a Ro”

  Vladimir Putin „planifică blitzkrieg-ul Ucrainei și șantaj nuclear asupra Occidentului pentru a recrea URSS”, susține dosarul divulgat.
  Ziarele – se pare că de la informațiile ucrainene – avertizează că Moscova va încerca să folosească discuțiile de pace cu SUA ca o fațadă pentru „pregătirile militare la scară largă” în jurul graniței cu Ucraina.
  Ziarele – care analizează pregătirea militară a Rusiei – se presupune că există „pregătire pentru un blitzkrieg modern împotriva Ucrainei și a altor țări post-sovietice de către unități de atac, forțe aeriene și speciale”.
  Cel puțin 100.000 de soldați se află la doar o aruncătură de băț de granița cu Ucraina.
  Acesta vine în timp ce trupele ruse continuă să inunde granița cu Ucraina, stârnind îngrijorări că Putin se pregătește pentru un „război scurt și ascuțit” în câteva zile.

  Țara ar putea plănui să dea startul anului 2022 cu un fulger, pe măsură ce forțele militare și artileria se apropie de Kiev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...