Marcel Ciolacu, întâlnire crucială azi la Palatul Victoria! ”Trebuie să aibă demnitate”

Premierul Marcel Ciolacu se va întâlni azi, la Palatul Victoria, cu CEO OMV, Alfred Stern. Vor lua parte la discuţii preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi vicepremierul Marian Neacşu.

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că șeful OMV vine la București să ceară modificarea legii offshore și le cere lui Marcel Ciolacu și Sebastian Burduja să-l refuze.

”Cei doi pot (n.red: Ciolacu și Burduja) să se transforme în oameni cu demnitate, nu trebuie să stea cu capul plecat, sper să nu accepte în niciun caz cererile pe care compania austriacă le solicită statului român, respectiv modificarea legii offshore, abia votată în urmă cu un an în Parlament. Primul pas pe care premierul Marcel Ciolacu trebuie să îl facă, împreună cu ministrul liberal Sebastian Burduja, este să aibă demnitate şi să refuze sau să condiţioneze în faţa companiei austriece cererea oricum aberantă pe care compania o are şi anume posibilitatea de a vinde mai mult gaz din următoarea extracţie de pe Neptun Deep”, a declarat prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Din informarea Guvernului, ministrul Energiei nu va participa la discuții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...