Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, s-a întâlnit cu ambasadorul Chinei Han Chunlin

Ambasadorul Han Chunlin s-a întâlnit cu Președintele Camerei Deputaților a României, Marcel Ciolacu. Cele două părți au făcut un schimb de opinii cu privire la relațiile China-România și la cooperarea pragmatică bilaterală. La întâlnire a participat și Consilierul Ambasadei, domnul Zhao Lei.

Ambasadorul Han a spus că China și România au parte de o prietenie tradițională.În ultimii ani, datorită eforturilor comune ale Chinei și României, relațiile bilaterale au înregistrat o tendință de dezvoltare constantă.

China este dispusă să colaboreze cu România pentru a spori încrederea politică reciprocă, pentru a aprofunda cooperarea pragmatică, a consolida schimburile interpersonale și culturale și pentru a promova dezvoltarea stabilă și sănătoasă a Parteneriatului Amplu de Prietenie și Cooperare China-România.

Marcel Ciolacu a spus că România și China au o lungă istorie de schimburi amicale. Partea română speră să consolideze cooperarea cu China în domeniile economiei, comerțului, culturii, științei și tehnologiei și salută companiile chineze să realizeze mai multe proiecte de cooperare în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...