Marcel Ciolacu, reacție la incidentele din Polonia: „În această noapte vor fi luate unele decizii”

Marcel Ciolacu consideră că este un act de agresiune foarte grav asupra unui stat membru NATO și că în această noapte vor fi luate unele decizii.

Întrebat, marţi seară, la România TV, ce părere are despre căderea celor două rachete ruseşti în Polonia, Marcel Ciolacu (PSD) a declarat că este o agresiune asupra unui stat membru NATO.
”Este foarte grav, este atacat un stat membru NATO. Aici o să presupun că lucrurile se vor desfăşura cu rapiditate şi vor fi anumite decizii în această noapte. Este o agresiune asupra unui stat membru NATO. Cred că în acest moment se desfăşoară o anchetă. Haideţi să aşteptăm rezultatele”, a declarat Marcel Ciolacu.
Întrebat dacă în România ar trebui să se întrunească CSAT, în urma acestui incident, Ciolacu a explicat că el nu face parte din CSAT.
”Preşedintele Camerei Deputaţilor nu face parte din CSAT. Presupun că voi primi informaţii suplimentare pe acest subiect, de la domnul prim-ministru”, a adăugat Ciolacu.
Două persoane au fost ucise în Polonia de rachete ruseşti care au căzut pe teritoriul acestei ţări membre NATO, a declarat un oficial de rang înalt din cadrul serviciilor secrete americane, anunţă presa internaţională.
Exploziile ar fi avut loc la graniţa Poloniei cu Ucraina, după ce Rusia a bombardat masiv, marţi, Ucraina, inclusiv la Liov, oraş aflat în apropierea frontierei cu Polonia.
Rachetele ar fi lovit o fermă, relatează şi CNN, care spune că nu este clar de unde au venit proiectilele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...