Marcel Ciolacu s-a cam săturat de Petre Daea

Zilele lui Petre Daea la șefia Ministerului Agriculturii au ajuns cam la final, iar semnalul schimbării a fost dat chiar de liderul PSD Marcel Ciolacu.

La o întâlnirea din această săptămână cu mai mulți fermieri, unde, atenție, ministrul Petre Daea nu a fost prezent, dar în schimb acolo se afla fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, liderul PSD Marcel Ciolacu a făcut o declarație oarecum surprinzătoare.

Întrebat de către PUTEREA dacă are în vedere, la rotativă, schimbarea ministrului Agriculturii, Petre Daea, Marcel Ciolacu a răspuns că „Nu știu încă, dar vom vedea. Este posibil să avem o schimbare”. Practic, prin acest răspuns liderul PSD a dat de înțeles că s-a cam săturat de Petre Daea, adică acesta este ca și demis de la șefia Ministerului Agriculturii.

2 COMENTARII

  1. Dar de Bode nu s-a saturat nimeni?A fost ridiculizat la Consiliul mafiei JAI .

    Suedia ticaloasa pana l-a capat si-a tinut promisiunea data Austriei si Olandei ca si Ursulei si nu a pus pe agenda aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen.
    Pierderi de miliarde de euro pentru Romania .
    Oricum UE,Austria,Olanda ar fi avut mai mult de castigat daca Romania intra in Schengen odata cu Croatia.
    Dar a fost o chestie premeditata de UE sa se voteze separat pentru a intra doar Croatia .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...