Marcel Ciolacu, săgeți către Orban: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică dur Guvernul Orban fiindcă nu s-a pregătit pentru începerea anului școlar, iar acum, înainte de începerea cursurilor, acesta aruncă toată vina pe autoritățile locale. Liderul PSD a adăugat că elevii nu au culoare politică, ei vor să facă şcoală şi nu trebuie să fie „târâţi în războaie politice, nesătulilor şi avizilor de putere ce sunteţi”.

 „Aţi tăiat cu nesimţire 6 luni frunză la câini, şi aţi scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educaţie să arunce toată vina pe autorităţile locale! Nu aţi dat tablete! Nu aţi dat măşti! Nu aţi asigurat nici măcar manuale! V-aţi spălat ruşinos pe mâini! Aţi pasat responsabilitatea, dar banii i-aţi dat doar primăriilor peneliste! Însă copiii vor să facă şcoală! Copiii nu au culoare politică! Şi nu trebuie târâţi în războaie politice, nesătulilor şi avizilor de putere ce sunteţi!”, a scris Marcel Ciolacu duminică pe Facebook.

Marcel Ciolacu îl critică dur pe premierul Ludovic Orban și îl întreabă ce vină are un copil din Târgovişte, Brăila, Bistriţa sau cei din toate municipiile de reşedinţă de judeţ conduse de administraţii PSD.

Marcel Ciolacu, către guvernanți: Bolnavilor de putere

„Ce vină are, Orban, un copil din Târgovişte?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistriţa?! Sau din toate municipiile reşedinţă de judeţ conduse de administraţii PSD?! De ce nu le-aţi dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Aceşti copii nu au dreptul la şcoală?! Ei nu au dreptul la condiţii decente?! Aţi folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncaţi din bugetul ţării pentru mercatoul vostru nesimţit despre care ipocritul de la Cotroceni şi cu cel de la Guvern nu ştiu nimic!”, a completat Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că primarii social-democraţi au înţeles că Executivul este complet depăşit de situaţie şi incapabil să acţioneze.

„Primarii noştri au înţeles că sunteţi total depăşiţi şi incapabili să faceţi ceva! Şi au făcut tot ce trebuie, pentru că şcoala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toţi copiii au dreptul la educaţie, nu doar cei din localităţile peneliste!”, a conchis Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...

Care este firma din Cluj la care apelează constructorii străini când...

În lumea construcțiilor de autostrăzi din România, există o firmă din Cluj pe care constructorii străini o caută atunci când se confruntă cu provocări...