Ciolacu nu are încredere în modul în care Guvernul calculează rata de infectare

Președintele PSD Marcel Ciolacu se îndoiește în privința calculării ratei de infectare și spune că va solicita înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind „măsluirea datelor pandemiei” de către Guvernul Orban.

Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului. Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje”, susține acesta, potrivit Hotnews.

Președintele PSD a adăugat că, din cauza faptului că aceste acțiuni sunt grave, cere înființarea unei comisii special în Parlament pentru a demasca „golănia liberală”.

Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș. Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberal și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers”, a punctat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...