Marcel Ciolacu: Sunt convins că bucureştenii „vor vota oamenii care nu fac promisiuni”

Marcel Ciolacu a votat la Buzău, la o secție de votare de la Școala Gimnazială Episcop Dionisie Romano.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la ieşirea din secție de votare de la Buzău, că „patru ani atât municipiul cât şi judeţul vor fi pe mâna unor adevăraţi administratori şi cu siguranţă că vor continua dezvoltarea atât a municipiului cât şi a judeţului, sper ca în acelaşi ritm în care s-au dezvoltat în ultimii patru ani”.

Apoi, referindu-se și la alegerile de la București, Ciolacu a menționat că este „ferm convins că şi bucureştenii astăzi vor alege continuitatea şi vor alege oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă. Vor vota oamenii care nu fac promisiuni. Cred că perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi şi bunici astăzi (…) ia sfârşit în România”.

El a adăugat că prezenţa la vot, până la această oră, este dublă faţă de alegerile trecute.

„S-a întâmplat acelaşi fenomen pe care eu l-am anunţat, exact ca în Polonia, s-au făcut nişte estimări pesimiste, iar votul va fi optimist, şi prezenţa la vot la fel”, a menţionat acesta.

Marcel Ciolacu a precizat că oamenii ar trebui să iasă în număr mare la vot pentru că „îşi aleg gospodarii oraşelor şi ai judeţelor”.

1 COMENTARIU

  1. Perspective interesante a președintelui de partid PSD Marcel Ciolacu. Cred că o parte din asta face cu adevărat niște salturi incredibile de imaginație. Desigur, influențele oculte există în unele domenii ale politici psd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...