Marcel Ciolacu va continua lupta împotriva jocurilor de noroc

Premierul Marcel Ciolacu a făcut luni declarații referitoare la reglementările pentru jocurile de noroc, susținând că nu este speriat de amenințările „industriei păcănelelor”.

Voi merge înainte și în privința reglementării jocurilor de noroc, nu am nicio problemă cu amenințările din industria păcănelelor și joi vom da ordonanță de urgență prin care toți operatorii să fie obligați să aibă sediul fiscal în România”, a precizat premierul.

El a mai anunțat că legea din Parlament prin care „scoatem toate păcănelele în afara localităților” va intra într-un regim de adoptare rapidă, dar a mai menționat și că reprezentanții acestei industrii îi presează pe politicieni pentru a lua decizii în favoarea lor.

Sunt convins că autoritățile statului vor face lumină cu privire la modul în care acești intermediari vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii, cum s-a întâmplat în trecut, regăsindu-se câteodată chiar consilieri ai primului ministru. Așa cum au făcut și în pandemie, atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschide pe tot teritoriul României în timp ce bisericile și spitalele erau închise”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

3 COMENTARII

  1. Ce atatea Beturi si Superbeturi pe toate strazile din Bucuresti.!!! Una pe un sector ajunge. Am vazut pensionari, tineri si adulti care pierd mii de lei la acestea. In nicio capitala europeana nu sunt pe un bulevard cate 4-5 beturi (Calea Mosilor Stefan cel Mare) ca in Bucuresti. Iar Cazinourile sunt in marile hoteluri dr lux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole