Marcel Ciolacu, viitorul primar general al Capitalei

Campania electorală pentru Primăria Capitalei a demarat într-un ritm destul de alert și deja unul dintre candidații cu greutate a ieșit cu o serie de declarații oarecum surprinzătoare.

”Nicușor Dan nu are capacitatea să conducă Primăria Capitalei”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut câteva declarații oarecum surprinzătoare la adresa primarului general Nicușor Dan dar și a edilului de la Sectorul 1, Clotilde Armand. Marcel Ciolacu este de părere că e bine ca Nicușor Dan să își dea demisia pentru că „nu are capacitatea să conducă primăria”. ”A făcut ceva Nicuşor ăsta în Bucureşti? Nu ai apă caldă, nu ai apă rece, nu ştiu cu ce mafie se bate, se mai bate şi aia de la 1 cu mafia nu ştiu care a gunoaielor şi e plin de şobolani, de gunoaie. Domnul Nicuşor Dan poate să fie un om inteligent şi am înţeles că e un om foarte inteligent, dar administraţia nu e la îndemâna oricui, nu e o meserie uşoară”, a declarat recent Marcel Ciolacu la un post de televiziune.

”Clotilde Armand este perfect compatibilă cu dezastrul administrativ”

Dar în vizorul liderului PSD a intrat și primarul USR al Sectorului1, Clotilde Armand despre care spune că este „perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa”. ”Probabil îi urâţi extrem de mult pe locuitorii acestui sector încât să-i pedepsiţi atât de rău!”, a mai afirmat Marcel Ciolacu. Numai că, deocamdată, ”marii” analiști politici care își dau zilnic cu părerea pe la televizor despre totul și despre nimic nu s-au prins mișcarea făcută de liderul PSD.

Jocul politic din spatele declarațiilor

În spatele declarațiilor acide ale lui Marcel Ciolacu la adresa celor doi edili din București se ascunde un joc politic foarte bine pus la punct. Potrivit informațiilor noastre,  liderul PSD a început campania electorală pentru Primăria Capitalei și are cele mai mari șanse să ocupe fotoliul lui Nicușor Dan.

Unul dintre argumentele forte ar fi acela că nu a fost implicat în administrația bucureșteană și nu are cu ce să-l atace. În plus, Marcel Ciolacu nu e străin de administrația locală, el fiind timp de patru ani, între 2008 și 2012, viceprimar al municipiului Buzău. Astfel, prin această mișcare, Nicușor Dan rămâne fără cal de bătaie electorală că Gabriela Firea nu mai candidează la Primăria Capitalei.Ca atare, după mandatul dezastruos al lui Nicușor Dan, oricine vine la Primăria Capitalei va fi un primar mai bun decât actualul edil susținut de USR și PNL.

Citește și Ciolacu o linșează pe Clotilde Armand: Sectorul 1 e patria șobolanilor!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...