Vela își apără colegii în scandalul clanului Duduianu

Marcel Vela rupe tăcerea în scandalul care a zguduit Ministerul de Interne. El susține că decizia luată de șefii Poliției Române de a se întâlni la biserică noaptea cu membrii clanului Duduianu pentru a schimba ora înmormântării lui Emi Pian a fost foarte bună pentru că s-a evitat creșterea numărului de infectări.

În acelaști timp, a mai spus Marcel Vela, s-a redus riscul producerii unor eventuale violențe sau chiar crime. Acesta consideră că este un caz închis deoarece dea lungul timpului au mai existat astfel de negocieri.

„Eu ca ministru, vrea să va spun că analizând și alte cazuri mai vechi din evoluția zonei, nu neapărat de clanuri sau de interlopi, ci a zonei mai delicate dintr-o anumită sferă de comportamente, în august, după acel eveniment, nu am mai înregistrat acest de violență, asasinate, crime sau altele de acest gen. În același timp, în Rahova, nu am înregistrat după două săptămâni, dacă ar fi venit 3.000 de oameni la înmormântare, o creștere foarte mare a cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Eu zic, din punctul meu de vedere și al analiștilor, că faptul că s-a devansat înmormântarea a fost extraordinar de bine.”, a explicat Marcel Vela. În noaptea dinaintea înmormântării lui Emi Pian doi șefi din poliție s-au întâlnit cu membrii ai familiei Duduienilor și au stabilit să schimbe ora înmormântării. Totul a ieșit la suprafață după ce au apărut în spațiul public imagini de la acea întâlnire „de taină”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...