Mare atenție la acest simptom! Poate indica o infecție cu Sars-CoV-2

De la debutul pandemiei de coronavirus și până în prezent, numărul simptomelor specifice infecției Sars-CoV-2 a continuat să crească. Acum a apărut „limba Covid-19”.

Chiar dacă febra, oboseala, lipsa gustului și a mirosului și tusea uscată sunt cele mai des întâlnite simptome ale coronavirusului, a mai apărut un simptom rar și ciudat care a fost descoperit în rândul pacienților infectați cu coronavirus. Acest simptom provoacă infecții la nivelul gurii.

Potrivit unui epidemiolog de la King’s College din Londra, unul dintre simptomele neobișnuite ale COVID-19 s-ar putea dezvolta la nivelul gurii. El susține că s-a înregistrat o creștere a numărului de pacienți cu COVID-19, care suferă de simptome neobișnuite, cum ar fi „limba COVID” așa cum o numește el.

„Una din cinci persoane cu COVID prezintă încă simptome mai puțin frecvente care nu intră pe lista oficială, cum ar fi iritații ale pielii”, a mai adăugat epidemiologul, conform Știrileprotv.ro.

De asemenea, el spune că observă un număr tot mai mare de „limbi Covid” și ulcere ciudate bucale la pacienții care contactează coronavirusul.

„Limba COVID” poate provoca pete și ulcere la nivelul întregii guri, deși limba revine la normal într-o săptămână, potrivit specialiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...