Marea Azov: Ministerul rus al Apărării intenționează să închidă mare parte a spațiului aerian și maritim

Potrivit presei internaționale, ministerul rus al Apărării intenționează să închidă cea mai mare parte a spațiului aerian și maritim din regiunea Mării Azov, în perioada 21 februarie – 26 februarie.

Manevra echivalează cu o adevarata blocada maritim si aeriana a principalelor porturi ucrainiene. Dovada ca se va intampla ceva in curand si ca informatiile privind blocarea navala si aeriana a porturilor ucrainiene nu sunt doar zvonuri o reprezintă faptul că mai multe nave rusești ale Flotei Mării Negre au intrat astăzi în Marea Azov prin strâmtoarea Kerci.

Serviciile de inteligenţă americane au informaţii conform cărora comandanţii ruşi au primit ordine clare de a începe o invazie a Ucrainei, potrivit CBS News. În același timp, duminică, ministrul apărării din Belarus a anunțat că Rusia va extinde exercițiile militare care au loc în fosta republică sovietică, aproape de frontierele Ucrainei, la care participă un contingent mare de trupe ruse. Manevrele militare comune începute în urmă cu zece zile ar fi trebuit să se încheie chiar astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...