Marea Azov: Ministerul rus al Apărării intenționează să închidă mare parte a spațiului aerian și maritim

Potrivit presei internaționale, ministerul rus al Apărării intenționează să închidă cea mai mare parte a spațiului aerian și maritim din regiunea Mării Azov, în perioada 21 februarie – 26 februarie.

Manevra echivalează cu o adevarata blocada maritim si aeriana a principalelor porturi ucrainiene. Dovada ca se va intampla ceva in curand si ca informatiile privind blocarea navala si aeriana a porturilor ucrainiene nu sunt doar zvonuri o reprezintă faptul că mai multe nave rusești ale Flotei Mării Negre au intrat astăzi în Marea Azov prin strâmtoarea Kerci.

Serviciile de inteligenţă americane au informaţii conform cărora comandanţii ruşi au primit ordine clare de a începe o invazie a Ucrainei, potrivit CBS News. În același timp, duminică, ministrul apărării din Belarus a anunțat că Rusia va extinde exercițiile militare care au loc în fosta republică sovietică, aproape de frontierele Ucrainei, la care participă un contingent mare de trupe ruse. Manevrele militare comune începute în urmă cu zece zile ar fi trebuit să se încheie chiar astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...