Marea Britanie: Ce se întâmplă la Școala de moși Crăciun de la Ministerul Veseliei

Dacă vi s-a părut că unii moși Crăciun nu sunt prea autentici și seamănă mai degrabă cu un vecin sau unchi bețiv, explicația este că nu toți au școală. Problema a fost deja rezolvată în Marea Britanie, unde există de aproape un sfert de secol o formă organizată de cursuri.

Din 1998, mai exact, Ministerul Veseliei din regat găzduiește Școala de moși Crăciun. „Pregătim artiștii pentru sarcina de a recrea magia Adevăratului Moș Crăciun în toate felurile. Desigur, subliniem că Adevăratul Moș Crăciun există”, susțin organizatorii.

Candidații sunt supuși unui adevărat antrenament care acoperă toate aspectele rolului, inclusiv istorie, tip de mentalitate, costum, barbă, voce, machiaj și – cel mai important – joc de rol. Acest ultim aspect îl ajută pe moș Crăciun să fie pregătit pentru orice, astfel încât să poată crea aceeași cantitate de magie și pentru cel mai obraznic sau mai timid dintre copii.

Anul de vârf al școlii a fost 2016, când s-a antrenat aici cel mai mare număr de moși Crăciun.

Cursanții au fost solicitați apoi la peste 800 de evenimente private sau publice în toată Marea Britanie, între noiembrie și decembrie.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole