Marea Britanie este afectată de o furtună puternică

Furtuna Barra pune britanicii în dificultate zilele acestea. Vântul intens și ploile abundente au fost resimţite marţi în Marea Britanie şi Irlanda, afectând comunităţile care nu şi-au revenit încă după o altă furtună puternică recentă, informează DPA/PA Media.

A fost emisă o avertizare cod galben de vânt de către Met Office și a intrat în vigoare marţi la ora 9:00 GMT. În funcție de gravitatea situației, unele servicii de transport ar fi putut fi întrerupte.

Au fost deja înregistrate rafale de 107 km/h în Insulele Scilly, în largul coastei de sud-vest a Angliei, în timp ce furtuna Barra îşi continuă deplasarea dinspre vest.

De asemenea, au fost consemnate rafale de 112 km/h pe Insula Sherkin, la sud-vest de Co Cork, în Irlanda.

Sute de gospodării din nord-estul Angliei sunt în continuare afectate de pene de curent după furtuna Arwen, care a lovit Marea Britanie la sfârşitul lunii noiembrie.

Marea Britanie va fi lovită și de zăpadă

Căderi abundente de zăpadă sunt prognozate pentru unele regiuni ale Scoţiei şi din nordul Angliei începând din a doua parte a zilei de marţi, a indicat Met Office.

În timp ce vestul Irlandei va fi afectat de furtună în special marţi, avertizări cod galben de vânt sunt în vigoare şi în Anglia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord până miercuri.

Agenţia de Mediu a emis cinci avertizări de inundaţii începând de marţi dimineaţa, de-a lungul coastei sudice a Angliei, între Dorset şi Hampshire, în Christchurch, Beaulieu, Fareham, Langstone şi Emsworth şi de-a lungul coastei din Essex.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole