Marian Drăgulescu: „Gândul meu e la aurul olimpic”

Multiplul campion mondial şi european la gimnastică artistică Marian Drăgulescu a declarat, într-un interviu, comentând izolarea la care vor fi supuşi toţi participanţii la Jocurile Olimpice de la Tokyo în contextul pandemiei, că este dispus să accepte 2-3 săptămâni de „închisoare” pentru medalia de aur.

Sportivul urmăreşte titlul olimpic, singurul care îi lipseşte din palmares, şi susţine că şansele de a-l obţine sunt la fel de mari care ale oricărui alt participant la concurs, potrivit interviului acordat Agerpres. Marian Drăgulescu, unul dintre veteranii Jocurilor Olimpice de la Tokyo la cei 40 de ani ai săi, este de părere că vârsta nu constituie un impediment în realizarea obiectivului său. El consideră că forma sportivă în ziua concursului şi sănătatea sunt cele mai importante lucruri la momentul concursului.

Restricţiile sunt necesare pentru a se evita izbucnirea unui focar de COVID-19

Drăgulescu este pregătit pentru restricţiile impuse de autorităţile japoneze participanţilor la Jocurile Olimpice şi acceptă chiar şi sancţiunea cu excluderea pentru sportivii care vor încălca regulile medicale. În opinia sa, restricţiile sunt necesare pentru a se evita izbucnirea unui focar de COVID-19 în Satul Olimpic care cu siguranţă ar duce la întreruperea Jocurilor.

Competiţia de la Tokyo ar putea fi ultima din cariera lui Marian Drăgulescu, acesta precizând că nu va avea regrete deoarece a dat totul gimnasticii în ultimii 33 de ani. „Gândul meu e la aurul olimpic”, a conchis Drăgulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...