Marian Mina este noul președinte al organizației PSD Giurgiu

Marian Mina a fost ales, astăzi, preşedinte plin al organizației PSD Giurgiu, cu unanimitate de voturi. La alegerile care au avut loc azi la Giurgiu au participat peste 400 de social-democrați, printre care și preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vicepremierul Sorin Grindeanu, secretarul executiv Paul Stănescu, dar și miniștri-cheie din Executiv.

Peste 400 de social-democraţi din orașul şi din judeţul Giurgiu au participat, astăzi, 10 noiembrie, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Giurgiu, desfăşurată la Atenenul „Nicolae Bălănescu” din municipiu.

La alegerile de la Giurgiu au participat și preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vicepremierul Sorin Grindeanu, secretarul executiv Paul Stănescu, dar și miniştrii- cheie din Guvernul Ciucă, precum Petre Daea, Angel Tîlvăr sau Marius Budăi, împreună cu mai mulţi demnitari din întreaga ţară.

Cu toţii au mers acolo pentru a-i fi alături preşedintelui ales al PSD Giurgiu, Marian Mina, cel care a demonstrat că poate transforma o „operă de trădare” din 2020 într-o echipă funcţională şi câştigătoare, în 2024.

Marian Mina a fost ales președinte PSD Giurgiu cu unanimitate de voturi

Marian Mina a fost ales preşedinte plin al PSD Giurgiu cu unanimitate de voturi, la fel şi cei din echipa propusă de el.

Noua echipă de conducere a PSD Giurgiu, cu susţinerea celor de la centru, a dat asigurări că va câştiga toate alegerile ce vor avea loc peste doi ani: europarlamentare, locale, prezindenţiale şi parlamentare.

Un deziderat uşor de îndeplinit, având în vedere lipsa proiectelor actualei administraţii locale şi judeţene, comparativ cu perioada în care PSD a fost la putere în judeţul Giurgiu. În plus, de menţionat este că, deşi la putere era dreapta, la parlamentarele din 2020, PSD Giurgiu a obţinut acelaşi număr de parlamentari ca şi PNL Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...