Marian Oprișan, baronul de Vrancea, bate în retragere

Marian Oprișan, baronul de Vrancea, care a fost în trecut președinte al Consiliului Județean (CJ) Vrancea vreme de vreo 20 de ani, bate în retragere. Acesta mărturisește într-o scrisoare deschisă că nu dorește să preia locul rămas liber după decesul fostului președinte Cătălin Toma.

Liderul PSD, Marian Oprișan, care deține funcția de vicepreședinte al CJ Vrancea, în prezent, a recurs la acest gest după ce în presă s-a vehiculat că el are cele mai mari șanse să preia funcția de președinte al CJ Vrancea.  

„Cu sufletul copleșit de tristețe, mă simt dator să clarific în mod public poziția mea în acest moment, în calitate de vicepreședinte al administrației județene, în urma speculațiilor apărute în aceste zile în mass media locală și națională cu privire la preluarea atribuțiilor președintelui Consiliului Județean Vrancea, după trecerea prematură la cele veșnice a conducătorului instituției. Dorința mea este clară: NU doresc să preiau locul fostului președinte Cătălin Toma și atribuțiile de președinte al instituției”, spune Oprișan într-o scrisoare deschisă apărută în presă.

Marian Oprișan afirmă că mandatul lui Toma trebuie să fie continuat și dus la sfârșit, în mod natural, de colegii acestuia din PNL.

Toma a murit la 47 de ani

Președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, a murit la vârsta de 47 de ani în data de 17 februarie la Institutul Matei Balș din București.

De ceva vreme se confrunta cu probleme de sănătate, însă părea că se recuperează. Chiar la începutul săptămânii trecute, el a participat la o importantă reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei, desfășurată la Paris.

Cu toate acestea, starea lui de sănătate a lui Cătălin Toma s-a deteriorat rapid, acesta pierzând lupta cu boala. Cătălin Toma a fost o figură proeminentă în viața politică a județului Vrancea. Înainte de a deveni președinte al CJ în 2020, el a îndeplinit diverse funcții, printre care primar al comunei Jariștea, senator și președinte al PNL Vrancea.  

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Grindeanu arunca bomba. ”E timpul să avem si presedinti de stanga”

Grindeanu aruncă bomba. ”E timpul să avem și președinți de stânga”....

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost invitat recent la o emisiune de televiziune unde a vorbit despre alegerile prezidențiale de anul acesta, dar și...

Plătește sigur și ușor cu paysafecard în cazinourile din  România

Paysafecard este o metodă populară de alimentare a conturilor de jucători în cazinourile online, fiind acceptată în 28 dintre cele mai renumite platforme de...