Marian Oprișan, nevinovat în toate dosarele de corupție | DOCUMENT

Publicat: 05 apr. 2024, 13:37, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Marian Oprișan, nevinovat în toate dosarele de corupție | DOCUMENT

Ziarul Puterea prezintă în exclusivitate raportul ANI care atestă nevinovăția lui Marian Oprișan, fost președinte și actual vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, în dosarul deschis în 2019. Conform concluziilor raportului, nu s-au identificat fapte care să contravină legii integrității funcționarilor publici.

Raportul ANI a evaluat materialul probator și a constatat că averea lui Marian Oprișan este justificată, fiind susținută atât de veniturile proprii, cât și de disponibilitățile financiare ale mamei sale. Astfel, conform legii, dosarul său a fost clasat.

Această decizie a ANI vine în contextul în care Marian Oprișan a fost adesea asociat cu acuzații și controverse, fiind cunoscut drept ”baronul PSD de Vrancea”. Cu toate acestea, toate dosarele și cercetările în care a fost implicat s-au încheiat cu achitarea sa, inclusiv cel deschis de DNA.

În urma acestor dezvăluiri, se ridică întrebări despre justiția și corectitudinea în procesele legale care l-au vizat pe Marian Oprișan și care i-au afecat imaginea, dar și viața privată.

Vezi raportul ANI mai jos: