Marian Vanghelie, ajutat de Nuțu Cămătaru să devină primar

„Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” este cartea lansată recent care prezintă povestea celui mai puternic lider de clan mafiot din România. Deja „sold out”, în carte sunt enumerate mai multe nume de politicieni și oameni influenți în România care ar fi fost ajutați în carieră de celebrul Nuțu Cămătaru. Printre aceștia se numără inclusiv fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

Nuțu Cămătaru a dezvăluit în cartea scrisă de Codin Maticiuc că l-a ajutat pe Vanghelie să devină primar de trei ori.

În acest context, Marian Vanghelie a venit cu explicații și a menționat faptul că se cunoaște cu Nuțu Cămătaru, dar nu poate fi vorba de o relație de prietenie între ei.

„De ce să mă ascund?! Mă cunosc cu Nuțu Cămătaru, nu este o rușine asta, dar nu suntem prieteni, nu avem activități comune și nu stăm la șpriț împreună. Eu mă cunosc cu foarte multă lume, am locuit și eu în Ferentari. Toată lumea m-a ajutat să devin primar, că m-au votat mulți”, a spus Marian Vanghelie, conform Gândul.

Fostul edil al Sectorului 5 recunoaște că a fost la Nuțu Cămătaru, dar susține că a stat doar în curte, unde interlopul l-a invitat să-i arate caii.

 „Eu, în campaniile electorale, mergeam peste tot, și prin Ferentari, și stăteam de vorbă cu toată lumea. Mulți mă invitau la ei în curte. Și Nuțu Cămătaru m-a invitat la el în curte, să-mi arate caii. Am intrat în curte, pentru că eu am fost primarul tuturor. Când am intrat la dânsul în curte, eram deja primar, dar făceam campanie electorală pentru un nou mandat. Eu nu mă ascund de nimic. Eu am recunoscut că pe vremuri vindeam bilete pe bulevard, nu mi-e rușine. Acum, activitățile acestea se numesc afaceri”, a precizat Marian Vanghelie.

În cartea scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru mărturisește că l-a ajutat pe Marian Vanghelie să ajungă primar al Sectorului 5 de trei ori, precizări făcute după ce l-a văzut pe fostul edil declarând la un post de televiziune că nu l-a cunoscut niciodată.

„Nu trebuia să fie personaj, nu merită să fie în cartea asta, nu l-aș fi menționat niciodată, dar tocmai l-am văzut pe Marian Vanghelie într-un interviu televizat, cică nu mă cunoaște. Nu mă cunoaște?! Îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi că m-a cunoscut și l-am ajutat să ajungă primar de trei ori. L-am primit în casă și de câteva ori a avut nevoie și acum nu mă cunoaște?! Mariane, pe drumul pe care pleci tu, eu mă întorc obosit, și, dacă totuși nu te descurci acolo, să dai un semn”, îi spune Nuțu Cămătaru lui Codin Maticiuc, mărturia fiind prezentată în cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, care a fost lansată miercuri, într-o conferință de presă online, pe canalul său de YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...