Marinari salvați din buncărul unei nave, după ce s-ar fi intoxicat cu gazele de la o motopompă

Misiune dificilă de salvare pe Dunăre. Șase marinari de origine străină au fost scoși dintr-un buncăr al unei nave, de către pompieri, fiind bănuiți că ar fi fost otrăviți cu gaz de la motopompă.

Potrivit sursei citate, vineri seară, în jurul orei 23,00, pompierii tulceni au fost solicitaţi prin apel la 112 să intervină pe o navă sub pavilion Comores, acostată pe Braţul Tulcea, la mila marină 36, pentru extragerea a şase marinari care se aflau în stare de inconştienţă într-un buncăr al navei.

Două dintre pesoanele salvate au refuzat transportul la spital. Dintre cele patru victime transportate la spital, una a fost transportată la spital fiind inconștientă, celelalte trei fiind conştiente.

Trei dintre victime sunt de origine siriană, două de origine indiană şi una de origine egipteană. Marinarul preluat în stare de inconştienţă este sirian.

Cauza de intoxicare a fost identificată ca fiind gazele produse de o motopompă amplasată în zona în care marinarii îşi desfăşurau activitatea, arată ISU Delta Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole