Marius Andronache, PMP: Sunt convins că PMP va fi surpriza acestor alegeri

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, candidat din partea PMP la funcția de primar al municipiului, a declarat că speră că pandemia a schimbat gândirea oamenilor, iar partidul pe care îl reprezintă va fi surpriza alegerilor locale în acest an.

„Am votat pentru schimbarea în bine a municipiului şi judeţului Suceava. Atât municipiul, cât şi judeţul au nevoie să se dezvolte, iar dezvoltarea începe de acum. Sunt convins că această pandemie a resetat gândirea oamenilor şi o să vedeţi mari surprize la sfârşitul acestei zile, după ora 21,00, când se vor număra voturile. O să vedeţi surprize cum s-au văzut şi în Europa. România se alătură, sunt convins, statelor europene, iar PMP va fi surpriza acestor alegeri”, a spus Andronache, la ieşirea din secţia de votare. 

Prezența la vot în Suceava se menține sub cea înregistrată la alegerile precedente. La ora 13.00, în județul Suceava era o prezență de 18,89%, mai mică față de cea din 2016, de 21,52%. În mediul rural au votat 71.493 de alegători, iar în orașe și municipii au votat 44.151 de persoane. Pe listele suplimentare au votat până acum 1.986 de persoane, iar cu urna mobilă, 281 persoane. Până la ora 13.00 au votat 116.369 de suceveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...