Marius Manole: „Nici măcar nu am văzut o explicație despre ce conține vaccinul”

Actorul Marius Manole a fost întrebat la Europa FM ce mesaj le-ar transmite celor cărora le este teamă de vaccinare și de serul anti-COVID. De asemenea, Manole a comentat și pe marginea derulării campaniei de vaccinare.

Marius Manole i-a încurajat pe români, spunând că trebuie să aibă încredere în medici, dar și în medicina care s-a dezvoltat de-a lungul timpului.

„E normal să-ți fie frică pentru că este necunoscut. Dar ne-am vaccinat atâția. Este medicină, suntem în 2021, vaccinurile astea se construiesc de niște ani încoace, nu de când a venit pandemia. Trebuie să avem puțină încredere în medici. Am văzut ce se întâmplă la ATI, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru”, a spus Marius Manole la Europa FM.

Marius Manole a mai fost întrebat dacă oamenii au dreptate să nu aibă încredere în campania de vaccinare. Am primit aceleași mesaje, de la același guvern, în același timp. Noi de ce am înțeles mesajul și ei nu? Sigur că a fost o campanie deficitară la mai multe capitole. Nici măcar nu am văzut o explicație despre ce conține vaccinul, cu ce ne modifică organismul și cu ce nu. Ei au mers pe partea emoțională, dar românii sunt destul de săraci și năpăstuiți pentru partea emoțională”, a spus Marius Manole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...