Marius Pașcan: Nu m-ar mira să se lucreze la un plan de guvernare PSD-USR

Publicat: 21 oct. 2020, 12:42, de Vlad Ciotoran, în POLITICĂ , ? cititori
Marius Pașcan: Nu m-ar mira să se lucreze la un plan de guvernare PSD-USR

Preşedintele executiv al PMP, deputatul Marius Paşcan, este de părere că înțelegerea dintre PSD și USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianţă între cele două partide după alegerile parlamentare.

„Nu m-ar mira, după ce am văzut comportamentul duplicitar al USR în Parlament şi spectacolul propagandistic prin care useriştii simulau public confruntarea cu ‘ciuma roşie; să se lucreze la un plan de guvernare PSD-USR, coordonat de fostul prim-ministru Dacian Cioloş şi de vicepremierul său de la acea vreme, Vasile Dâncu. Cum ar fi să ne trezim, după 6 decembrie, cu Dan Barna la Palatul Cotroceni care-l susţine cu convingere şi zel pe ‘Marcel Ciolacu Premier?’”, a transmis Paşcan într-un comunicat de presă primit de Agerpres.

Paşcan a acuzat că Florin Iordache a ajuns președinte al Consiliului Legislativ cu ajutorul unui „troc ruşinos” dintre PSD şi USR în Parlament.

„După ce l-au votat pe Iordache preşedinte pe viaţă al Consiliului Legislativ, n-ar fi exclus ca USR să-l susţină şi pe Marcel Ciolacu la funcţia de premier. Trocul ruşinos dintre PSD şi USR prin care autorul OUG 13, Florin ‘altă întrebare’ Iordache, a devenit preşedinte pe viaţă al Consiliului Legislativ reprezintă hârtia de turnesol care ne arată că ‘oamenii noi din politică’ plănuiesc să guverneze, după alegerile parlamentare, chiar cu politicienii metehnelor vechi, cu cei pe care pretind că vor să-i înlocuiască”, a declarat deputatul Marius Paşcan.