Marius Şumudică, internat de urgență în spital

Publicat: 08 ian. 2024, 16:27, de Vlad Stefan Orjan, în SPORT , ? cititori
Marius Şumudică, internat de urgență în spital

Marius Șumudică, celebrul antrenor român, se confruntă din nou cu probleme de sănătate și a fost transportat de urgență la spital. Potrivit surselor din presa turcă, antrenorul a fost internat la o unitate medicală din Gaziantep, informează playsport.ro.

Șumudică, care a întâmpinat întârzieri în călătoria sa către Turcia din cauza unei pneumonii, pare să se confrunte cu complicații și la Gaziantep. Sursele din presa turcă au transmis că antrenorului român i s-ar fi făcut rău și că a fost adus de urgență la spitalul Sani Konukoğlu. Șumudică rămâne internat, iar medicii îi efectuează mai multe analize.

Conform surselor, medicii au declarat că starea lui Șumudică este stabilă și că răspunde favorabil tratamentului. Vestea internării lui Marius Șumudică a fost confirmată și de oficialii clubului Gaziantep, care au emis un comunicat: „Antrenorul nostru, Marius Șumudică, s-a întors în orașul nostru săptămâna trecută și s-a simțit rău. Acesta a fost tratat în continuare, iar acum își continuă tratamentul la spitalul Sani Konguglu. Starea de sănătate a acestuia se îmbunătățește. Ne dorim ca antrenorul nostru să se facă bine cât mai curând și să revină la echipă!”

Antrenorul român trebuia să se alăture pregătirilor echipei Gaziantep în Turcia la sfârșitul anului trecut, dar a fost nevoit să renunțe din cauza stării sale precare de sănătate. După ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a fost diagnosticat cu pneumonie, Șumudică a revenit în Turcia doar după ce starea sa s-a îmbunătățit. Sperăm cu toții la o recuperare rapidă pentru Șumudică.