Marius Tucă face emisiune online despre război!

Marius Tucă Show revine, după despărţirea de Aleph – televiziunea lui Adrian Sârbu. Marius Tucă va avea din nou emisiune, de data aceasta online.

Emisiunea lui Marius Tucă va fi găzduită de site-ul Gândul și va fi difuzată şi pe site-urile mariustucă.ro şi mişcareaderezistenţă.ro. Prima ediţie a Marius Tucă Show  a debutat deja, miercuri, 2 martie, de la ora 18.00.

Seria de talk-show-uri în noua formulă va avea ca temă invazia Ucrainei de către Rusia, iar la prima ediţie, a fost invitat analistul politic Bogdan Teodorescu. În ultimii doi ani, Marius Tucă Show a fost difuzat de Aleph News, postul deţinut de Adrian Sârbu, cu care jurnalistul era şi partener în alte proiecte media (Smart FM şi Smart TV). Marius Tucă şi Adrian Sârbu s-au despărţit însă la începutul acestui an.

  1. Mari specialisti in arta razboiului cu ale lor povesti despre Miguri si Elicoptere prabusite.
    Voi nici nu aveti informati la minut, la ora, la zi, sunteti in urma cu acele informatii importante cu cel putin cu trei – sapte zile.
    Cu asa ceva nu faci nimic, vinzi doar gogosi populatiei si umpli golurile dintr-o emisiune A-B-C

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...