Marius Tucă face emisiune online despre război!

Marius Tucă Show revine, după despărţirea de Aleph – televiziunea lui Adrian Sârbu. Marius Tucă va avea din nou emisiune, de data aceasta online.

Emisiunea lui Marius Tucă va fi găzduită de site-ul Gândul și va fi difuzată şi pe site-urile mariustucă.ro şi mişcareaderezistenţă.ro. Prima ediţie a Marius Tucă Show  a debutat deja, miercuri, 2 martie, de la ora 18.00.

Seria de talk-show-uri în noua formulă va avea ca temă invazia Ucrainei de către Rusia, iar la prima ediţie, a fost invitat analistul politic Bogdan Teodorescu. În ultimii doi ani, Marius Tucă Show a fost difuzat de Aleph News, postul deţinut de Adrian Sârbu, cu care jurnalistul era şi partener în alte proiecte media (Smart FM şi Smart TV). Marius Tucă şi Adrian Sârbu s-au despărţit însă la începutul acestui an.

  1. Mari specialisti in arta razboiului cu ale lor povesti despre Miguri si Elicoptere prabusite.
    Voi nici nu aveti informati la minut, la ora, la zi, sunteti in urma cu acele informatii importante cu cel putin cu trei – sapte zile.
    Cu asa ceva nu faci nimic, vinzi doar gogosi populatiei si umpli golurile dintr-o emisiune A-B-C

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...