Marius Tuca, infectat cu coronavirus. Va fi afectat noul post tv al lui Sârbu?

Publicat: 10 sept. 2020, 21:40, de Aurel Drăgan, în News , ? cititori
Marius Tuca, infectat cu coronavirus. Va fi afectat noul post tv al lui Sârbu?

„Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, a spus astăzi Marius Tucă explicând că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Declarația a fost făcută într-o discuție telefonică cu Adrian Sârbu, pe Aleph News.

Nici nu s-a lansat bine noul post tv al lui Adrian Sârbu, Aleph TV, și a început să aibă probleme. Marius Tucă, un jurnalist vedetă al anilor 1990-2000, moderator al emisiunii Marius Tucă Show de pe Aleph News, a fost găsit pozitiv la un test de coronavirus.

Conform Mediafax, el este internet pentru 24 de ore. Starea de sănătate este bună, nu are febră sau alte simptome specifice COVID-19. Examinarea nu a arătat configurații anormale, iar nivelul saturației de oxigen este de 97%.

Într-o discuție telefonică cu Adrian Sârbu, fondatorul și proprietarul Aleph News, Marius Tucă a spus: „Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia. colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această posibilitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, a spus Marius Tucă.

Marius Tucă a lansat în 1997 emisiunea „Milionarii de la miezul nopții”, schimbată ulterior în „Marius Tucă Show”. Este proprietarul Smart FM și al restaurantului Taverna Sârbului din București.

Adrian Sârbu a lansat recent Aleph News, o televiziune de știri într-un format potrivit pentru telefoane mobile. Sârbu reintră astfel în piața de tv după ce a vândut grupul Pro, pe care l-a fondat și condus mulți ani.