Mark Zuckerberg dă startul unor noi modificări pentru WhatsApp, Instagram și Messenger

Facebook a făcut primul pas în fuzionarea aplicațiilor de mesaje pe care le deține, Messenger, Instagram și WhatsApp, prin posibilitatea utilizatorilor de Instagram de a trimite mesaje în Messenger.

Opțiunea nu este obligatorie pentru utilizatori, drept pentru care ei pot utiliza Instagram așa cum o fac în prezent. Mark Zuckerberg a declarat la începutul anului despre fuziunea celor trei aplicații de mesaje, iar acum face primul pas în această direcție.

Noua opţiune va deveni posibilă la următorul update de Instagram sau de Messenger, care nu e obligatoriu de folosit. Folosind noua opţiune, în Instagram utilizatorul va avea toate facilităţile din Facebook Messenger – forwardarea mesajelor, personalizarea chat-urilor, Selfie Stickers, vanish mode sau Watch Together, așa că va deveni astfel foarte uşor pentru toți să ia legătura cu oameni pe care îi are în listele din cealaltă platformă.

Facebook are 2,7 miliarde utilizatori activi în întreaga lume, fiind cea mai mare platformă de socializare la nivel global. Compania a anunțat că numărul utilizatorilor care folosesc cel puțin o dată pe lună una dintre aplicațiile Facebook, WhatsApp, Instagram sau Messenger se ridică la 3,14 miliarde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...