Mașină de 35 000 de euro furată din Germania, găsită în România

O mașină furată din Germania ce valorează 35 000 de euro a fost găsită în România. Autovehiculul era condus de un cetățean bulgar. Descoperirea a fost făcută la Punctul de Trecere a Frontierei Galați.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră Galați, Mădălina Carp, a declarat, vineri, că „polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au descoperit la controlul de frontieră şi au reținut pentru continuarea cercetărilor o mașină Audi S8, în valoare de circa 35.000 de euro, fabricată în 2013, care a fost declarat ca fiind furat din Germania”.

Mașina era condusă de cetățean bulgar, în vârstă de 49 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă cu doar câteva ore înainte de prezentarea la controlul de frontieră”, a spus Carp.

Șoferul le-a spus polițiștilor că a împrumutat mașina de la un prieten din Germania. Acesta s-a scuzat spunând că nu știa că mașina este furată sau că ar fi implicată în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul a fost reținut pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...