Mașini de lux înmatriculate cu numere false, descoperite la Vama Petea

Două mașini înmatriculate cu numere false ce erau căutate de autorităţile din Portugalia au fost descoperite în Vama Petea.

Este vorba despre o mașină marca BMW și o mașină marca Audi, una în valoare de 120.000 lei, iar cealaltă valorând 240.000 lei. Mașinile au fost indisponibilizate la sediul instituţiei.

Cele două autoturisme au fost descoperite la controlul de frontieră.

Ambele mașini erau înmatriculate în Germania. Poliţiştii de frontieră au constatat că plăcuţele de înmatriculare ale celor două mașini sunt false.

„În urma verificărilor în bazele de date, acestea figurau ca fiind înmatriculate în Germnia, însa aveau eliberate plăcuţe de înmatriculare temporare cu drept de circulaţie doar pe teritoriul Germaniei.

În urma cercetărilor efectuate cu ajutorul ofiţerului Agenţiei FRONTEX detaşat în P.T.F. Siret, s-a stabilit că cele două autoturisme figurează ca fiind semnalate “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de către autorităţile din Portugalia”, conform PTF.

Cei doi cetăţeni germani aflați în mașini sunt cercetaţi pentru “punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducere pe drumurile publice a unui autoturism înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România şi tăinuire la furt”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...