MECI de fotbal între infectați și neinfectați?

Potrivit presei spaniole, un meci de fotbal este programat să aibă loc, luni, la Mendillorri, un cartier din Pamplona, iar încasările ar urma să fie donate victimelor pandemiei de covid-19.

Poliţia spaniolă a deschis o anchetă pentru a-i identifica pe organizatorii acestui  meci amical între „infectaţii” şi „neinfectaţii” cu Sars-CoV-2 din Pamplona. Afişul întâlnirii a fost publicat pe reţelele de socializare, iar echipele care ar trebui să se înfrunte sunt „Infectaţii” şi „Negativii”, potrivit news.ro. Departamentul delicte informatice din cadrul poliţiei din Pamplona îi caută organizatorii acestui meci, care reprezintă un risc major de răspândire a noului coronavirus.

Pamplona este cel mai afectat oraş din regiunea Navarra, în care s-a înregistrat în ultima perioadă o creştere importantă a noilor cazuri de coronavirus din Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...