Meci întrerupt pentru că spectatorii nu respectau distanța socială

Un meci de rugby care s-a disputat sâmbătă în apropiere de Sydney a fost întrerupt pentru scurt timp, după ce organizatorii au constatat că spectatori nu respectau regulile de distanţare socială impuse pentru combaterea răspândirii coronavirusului, informează cotidianul L’Equipe, citat de Agerpres.

Finala Shute Shield, o competiţie semi-profesionistă de rugby la care participă echipele din statul australian New South Wales, în care s-au înfruntat echipele Gordon şi Eastwood, a fost oprită în minutul 15, suporterii aflaţi pe o colină de pe marginea terenului fiind avertizaţi că nu păstrează între ei o distanţă suficientă pentru a preveni riscurile de infectare cu Covid-19.

Partida, la care au fost autorizaţi să asiste 5.000 de spectatori, s-a reluat după câteva minute, încheindu-se cu victoria echipei Gordon, care s-a impus cu scorul de 28-8, obţinând astfel primul său trofeu în această competiţie după 22 de ani.

La finalul jocului, poliţia a împiedicat publicul să pătrundă pe teren, însă fanii lui Gordon au sărbătorit victoria în tribune, cântând împreună cu jucătorii, aflaţi la marginea terenului, conform imaginilor prezentate de cotidianul local Sydney Mourning Herald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...