Medic arestat la domiciliu pentru că și-a agresat sexual pacientele

Un medic infecționist și expert în boli sexuale din Italia este în arest la domiciliu pentru mai multe violuri comise, după niște injecții, asupra unor paciente. Marco D’annunzio, în vârstă de 43 de ani, șef, totodată, al clinicii Crh-Mts a Agenției pentru Protecția Sănătății din Milano, este acuzat că ar fi comis cel puțin șase abuzuri sexuale în perioada august 2021 – februarie 2022.

Tinerele care au făcut reclamații împotriva medicului declară că au venit la el pentru simple ori de rutină vizite și ar fi fost abuzate . Una dintre femei a arătat în declarația sa că bărbatul i-a stabilit o programare pentru o problemă la ureche într-un centru public după orele de închidere.

Consultul s-a încheiat cu act sexual. O altă victimă povestește cum, deși se simțea ca paralizată din cauza injecției administrate, doctorul i-a deschis picioarele de câteva ori, abuzând-o sexual.

Modul de operare al violatorului, din datele deținute de procurori și de poliție, era astfel: bărbatul selecta dintre pacientele sale fetele tinere și, de cele mai multe ori, fragile psihologic. Le cerea numărul de telefon, le adresa întrebări despre obiceiurile sexuale, le făcea fotografii în zonele intime.

Cu alte cuvinte, nu doar se informa despre tot, dar le făcea și pe tinere să aibă încredere în el. Apoi, le făcea injecții care nu le adormea în totalitate pe femei, ci mai degrabă le imobiliza și le lipsea de putere de acțiune și de decizie, apoi le viola.

Se crede că sunt mult mai mult de șase victime. Ancheta continuă. În urma reclamațiilor, Marco D’annunzio a fost suspendat din profesie și arestat la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...