Medic portughez: „Recomand pacienților mei să primească vaccinul cât mai curând, dar eu nu îl voi face”

Administrarea ivermectinei este indicată de un medic portughez după apariția primelor simptome de Covid. „Cred în dovezile științifice care există”, a declarat medicul António Pedro Machado, pentru Correio da Manhã.

Medicul precizează că azilele de bătrâni „din nordul și sudul țării au folosit ivermectina pentru a împiedica rezidenții să dezvolte forme grave de Covid-19”. El a luat medicamentul după ce un focar Covid a izbucnit într-o casă din Santa Misericórdia unde au fost afectate 68 de persoane în vârstă.

Au fost doar trei decese”, a spus el pentru CM. „Doi dintre pacienți aveau comorbidități grave, iar celălalt a luat ivermectină abia după ce a dezvoltat o pneumonie severă”.

Nu sunt în niciun caz un negaționist”, insistă el. „Recomand tuturor pacienților mei să primească vaccinul cât mai curând posibil, dar eu nu îl voi face”. Medicul susține că a luat ivermectină profilactic, „în ultimele luni”, scrie smartradio.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...